-

Jag gillar den!





Men det är nog bara för jag känner ante?

Sommar

eftersom ingen verkar vara sugen på film så kollar jag för mig själv, gör mig lite glass tror jag.
Sen är mitt internet så segt så Spotify hänger sig hela jälva tiden AHHHHH
blir tokig måste lösa det på nått sett.

Nu ska jag som sagt vad gosa ner mig i soffan!





Jag vill åka på semester med Bästis igen!


Upps

Oj här har det gått långt, men ändå jag har inte haft tid eller lust.

Hela helgen har varit roligt och galen. Konstiga sömntider. Men vad gör man inte för sina bästisar!

Fredag:
Skjusta mupparna till bussen i linköping, drog hem till Cliff och drack. Vidare till Hugos.
Vänta på Ida till halv 5 på morgonen, så vi kunde åka hem.
Lördag:
Grill och chill hos Ida
Söndag:
Tävling i Åtvidaberg med Pernilla och Bollta hela dagen, en pizza på kvällen med Ida.
Drog hem och sov en stund åkte till Linköping vid 03 och hämta Mupparna.
Hemma kl.05 efter att ha skjutsat runt på alla.
Måndag:
Sova länge! Gjorde inte så mycket av dagen, tog en glass med Emma, Simon, Macke och Albin.

Idag har jag fikat med Hannis hela dagen. Pratat av sig lite. Det behövdes efter allt bus som hände i helgen.

Nu ska jag bara äta, har glömt det idag. Tog en cheese på Mcdonals förut...
Sen ikväll är det kalas för bror min som fyller 22 idag.
SÅ GRATTIS TILL HAN!

En helt vanlig fredag

Vad har jag att oroa mig för?
Jag har mina vänner och varför ska jag ta åt mig?
men det kändes bara som det tog stopp, för ärligt skulle ni vilja leva med att alltid få höra massa saker om dig själv i 14år?
skulle inte tro det! Men nu är det dags att bli stark igen!


Om man skulle gå ut och tvätta bilen? Det behövs verkligen

Dagens planer:


* biltvättning

* Grillning

* Skjutsa grabbsen + emma

* ta en stadig drink med Emma och PP



Nu tänker inte jag sitta så mycker mer framför denna dumburk!
Ut i det fina vädret!


-



Finns det ord?

Onsdag.

Nu känns allt lite bättre, Ida fick mig på bättre humör. Men allt sitter där jätte skört, det kommer lite då och då...

hela kvällen har gosats i soffan med kissen hon börjar bli riktigt gosig, men det är för jag tvingar henne:)




Kissen är gosig, hon ville inte änns gå ut när det var säng dags
hon skulle minnsan ligga kvar på kudden i soffan.


..........

Stod i duchen och funder verkligen förmycket, jag bröt ihop.

Under den senaste tiden är det någon eller några som börjat hoppa på mig. Och själv klart anonym men jag bryr mig verkligen inte om vem det är.
Men det sårar mig så himla mycket. jag önskar jag kunde vara stark som jag har varit men jag vet inte rikigt vad som händer med mig nu, känns som jag är tillbaks till där jag stod för ett år sedan. När mitt liv var skit och jag inte orka med nått. Jag är ganska bra på att dölja hur jag igentligen mår. Jag är glad och posetiv, men efter alla dessa år så har jag lärt mig... 
Det har varit så här sen jag gick i lekis, alltid har det varit nått. Jag har aldrig varit den där perfekta söta lilla tjejen. Jag har alltid varit små mullig! Och jaa klart jag vet om det! Jag behöver inte höra det från andra...
Att leva i mobbning från lekis till 9 tror ni det är roligt? Jag börja gymnasiet i en klass jag verkligen inte kände någon! Jag kände en ny start i mitt liv. Ingen visst om mitt tidigare liv, då hade jag även min bästa vän som verkligen gjorde allt för mig, hon förbättra mitt självförtroende hon hjälpte mig att gå ner i vikt, hon gjorde så jag träffa dom mest underbaraste människorna i hela världen. Men den 21 maj 2007 försvann min bästa vän, hon ersattes av en ny. Men denna har inte hjälpt mig lika mycket, hon har lixom svikit mig flera gånger, men nu är längtan så stor över henne och jag vill bara ha tillbaka henne.

Men som tur är har jag min mänskliga bästis som verkligen finns där för mig, hon är nog den ända i hela världen som vet hur jag mår och känner..
I snart två år har jag levt med mina problem. Det börja den 21 maj som sagt när min bästa vän försvann, sommaren var väl helt okej, i oktober dog farfar vilket är en stor sorg för mig även idag, mer och mer problem uppstod, i januari dog farmor... Mer och mer problem uppstod.
Det var då jag träffa dom mest underbaraste personerna jag träffat i hela mitt liv. Och dom hjälpte mig verkligen ur min svacka. Dom fick mig att mår bra. Men nu när skolan har slutat, jag fick sluta mitt jobb och jag har ingen häst...
Går jag mest runt om kring hemma och bara tänker, bara det är jobbigt. Med det hjälper mig inte att nån/några hoppar på mig hela tiden.
Jag är medveten om att jag inte är smal! Att jag inte är snygg! Att jag inte är perfekt. Men jag behöver inte er hjälp att bli påmind. Jag är inte speciellt stolt över hur jag ser ut.
Jag har ett bra självförtroende, men det betyder inte alla fall inte för mig, att jag tycker att jag är snyggast i världen.
För mig betyder det att jag vet vart jag har mig själv! Jag är precis som alla andra, med dåliga dagar då allt verkligen bara är blä.. Och dom börjar komma mer och mer.
jag behöver verkligen inte er hjälp att påminna mig om det, och har ni nått ni vill säga behöver ni inte smyga med det stå för vad ni tycker i stället. Eller skit i det, bara ni inte uttalar er överhuvetaget.
Känslornra bara bubblar i mig och vill få fram vad jag känner med det går inte att skriva ner det....

Men jag förstår bara inte varför.....
Varför..

Jag är inte perfekt och det är inte du heller.

Tisdag!

Det blev inget bloggande mer i går eftersom det hände lite saker + att jag låg i soffan hela kvällen med kissen och sov.

I alla fall var med Emma när hon klippte och färga håret, nice! Hämta Martina i nya stallet sedan åkte vi en sväng till scharpman, där jag fynda ett träns till sickan. Vidare hem och som sagt låg i soffan hela kvällen. Skönt det med.

Idag var jag uppe tidigt trodde jag skulle dö, inte varit uppe så här tidigt på hur länge som helst. Vänta på ett paket till bror min, somna runt elva, hade då fått paketet hoppa in i duschen och åkte sedan in till stan och träffa Sofia. Vi tog en lång ficka på Hugos. Runt tre tiden drog Ida och jag in till Linköping för damen skulle kolla på balklänning, och hon hitta den snyggaste klänningen. Satan hon kommer nog vara snyggast på hela balen och det säger jag inte bara för att hon är min bästis utan för att klänningen är så jälva snygg och unik! HEJ DÅ TILL ALLA TRÅKKLÄNNINGAR!
Köpte mig även lite smink och ett par skor som jag var sugen på i Stockholm men där fanns dock inte min storlek så nu är dom mina!



Skorna på bilden blev det!

Stockholm!

Helgen har varit underbar, härligt med lite Stockholm faktist.

Tågresan upp gick jättebra, lite skumt folk bara....
Väl framme i Stockholm gick jag ner till SL-centret och köpte mig en rämsa så jag kunde ta pendetåget hem. Duktigt som jag är han jag med fem över halv åtta pendeln duktigt av mig! Faster Helena stod och vänta och det bjöds på mat när jag var framme! Efter att ha kollat på Så ska det låta som dom hade spelat in var klockan mycket och vi gick och la oss. Trött som jag var somna jag nog på 5 röda!

Lördagen börja med City, hitta en kofta från Gina var det ända, och när det börja blåsa storm och snöa, ja ni hörde rätt det SNÖ! så tog vi pendeln hem igen hämta bilen och drog till Kista i i stället, vid halv 19 gick jag och Paula på bio. 17 again med Zac Efron SUPERBRA! Lördagen kunde inte sluta bättre. Eller joo när jag fick en utskällning av Helenas kompis när jag berätta om min bögsyn! Visst jag överdrev lite men det var så roligt eftersom hon reagera som hon gjorde. HA. kolla på film till halv ett eller nått la mig i sängen och somna på 2 röda.

Söndagen hade jag tänkt att sova ut och följa med Farbror Jürgen till Arlanda och hämta mamma och pappa. Men jag fick agera fotbollsförälder och skjutsa tjejerna till Järfälla där det var fotbollsmatch! Det blåste storm och var svinkallt och inte nog med det så förlora Sollentunatjejerna med 2-0.
Väl tillbaks till Roterbro hade mamma och pappa kommit, Paula och jag slängde i oss lite mat och sedan bar det av hemåt! Hemma igen drog jag och Ida och åt pizza med Emma.
Kvällen avslutades med Världskupsfinalen i LasVeagas. Helena kom väl på en 21:a platas om jag inte minns fel och självklart vann meredith beerbaum, med 0 fel alla rundor felfria och för er som inte fattar så var det världskupsfinalen i hoppning!


Nu ska jag klä på mig lite och dra mig in till stan.


Veckan!

Nu har det inte blivit nått bloggande på senaste men jag har inte haft nått sug efter datorn.

Mamma och pappa åkte i Onsdag till Island på semester, jag är hemma här själv det känns lite läskigt faktist. Men som tur vad har jag ju världens bästa vän som gör mig sällskap
Hela onsdagen lekte jag med Sofia/Gusten. Vi tog en sväng till stan och tog en fika med Ida och Tom. Efter ett tag så insåg vi att vi inte hade nått att göra, utan vad gör man då. Joo vi åkte till Sofias hus i Karlsby men Lotta var hemma så vi orka inte gå in, så vi tog vägen genom skogen och kom till Bona. Vart ska vi åka nu då?
Vi tog höger och åkte genom Godegård och vidare, vi hamna i Mariedam, humm vart i Sverige var vi? Ingen anning men vi följde skyltarna mot Zinkgruvan. Väl framme i Zinkgruvan tog vi en glass och stekte lite i solen! Vart skulle vi sen då?
Humm vi fortsatte jag tog helt fel väg!  Vi hamna i Åmmeberg, inte riktigt där jag hade tänkt mig. Vi höll på att dö tre gånger om läskiga lastbilar som kör fort på smala skogsvägar!!

Väl i Åmmeberg visste vi absolut inte vart vi var! Vi följde skyltarna mot Askersund. Där hitta vi gamla r50 så då var vi på gamla banor igen. Så nu visste vi precis vart vi skulle åka men vi han inte så jätte långt innan det hade hänt en olyka med en lastbil men vi behövde inte vänta så jätte länge en kvart kanske!

På kvällen bjöds det på tacos för Ida,Th och Johan vilken jag aldrig mer ska göra om!


Zinkgruvan


Lastbilen!


Igår, Torsdag. Börja jag med att hjälpa Birgitta att hålla Jp så han fick sin spruta, han var jätte duktig.

Sen kolla hon på kossornas lustiga vårtor men det var inget farligt. Sen stod jag där, med tre vildhästar inne och skulle släppa ut som själv, men det klara jag galant! Mocka och gjorde mat till hästarna så Brorsan slapp det i går kväll. Kratta hela trädgården för att gå bort grenar, mina axlar!! Aj.
Baka kladdkaka åt Ida, sen drog vi en sväng till Godegård då NickeT skulle kolla på en gamla bil som Ida har..

Väl hemma igen blev det popcorn och M&M i sängen!

Nu är Ida i skolan och jag har redan varit och hämtat posten, diskat!
Snart ska jag paka och städa lite, för kl:17.05 går tåget från Linköping! Härligt!
Dags för lite chill med kusinerna!

Ska nog försöka blogga från stockholm:) om jag hinner.
Kommer upp runt halv 8 i kväll, och i morgon blir det massa shopping och på söndag ska vi hämta mamma och pappa på Arlanda, kommer säkert stå där som en 3-åring och längta efter mamma! HA ärligt så har jag aldrig varit i från mamma och pappa så här länge, är jag 20? hahah jag kommer nog bo hemma tills jag är 40 år :D tror ni dom tycker om det?


Dåliga bloggdagar

Vilken dag, har nog inte fått så här mycket frisk luft på hur länge som helst. Var nere i stallet och kolla när brudarna hoppträna. Och just nu saknar jag hästarna så sjuktmycket. Det går inte att beskriva. Vill ha häst nu, nu, nu, NU!!!
Var i stallet runt 4 timmar, så nu luktar min skinnjacka underbart! HA det är det lätt värt!
Gusten och jag bestämde att vi skulle hitta på nått i morgon, + att vi ska börja med Sickan tillsammans eftersom båda går hemma hela dagarna kan vi göra sällskap. Jag saknar verkligen alla gamla hästkompisar, på nått sätt så känns det alltid som att det var igår man träffades fast man bara har så sjukt mycket att berätta om.
Träffa Pernilla idag med, Bollta kommer hem runt 1:a Juni och då flyttar hon direkt till Vinberga skulle jag tro, semester men jag ska åka dit och rida. Mys! Jag längtar, det är runt 6 veckor kvar men det känns så jälva långt kvar tills hon kommer hem...

Mamma och Pappa åker som sagt vad till Island i morgon, kl.8 lämnar dom huset... Så kvällen har myst med Mamma, ärligt en mammagris som jag har svårt att släppa i väg henne så där, som vi sa dom har aldrig varit på semester utan mig! Jag har jämt varit med.... Men men i morgon flyttar Ida hit, och på Fredag flyttar jag till Stockholm!  Hoppas jag får min lön i veckan då ska jag fan i mig gå o köpa mig en ny kamera! Det kostar lika mycket att laga min som att köpa en ny.. Ni kan inte ana hur skönt det ska bli att åka bort. KusinPaula har även planerat en hel shoppingdag på Lördag då dom andra ska på bandyavslutning.
FasterHelena hade frågat om hon skulle köpa en biljett till henne men Paula hade svarat att, när Sofia vill inte med. Så du behöver inte köpa någon till mig eller henne för hon vill gå i affärer. Jag tror min kusin känner mig.

Nu ska jag krypa ner i sängen, och i morgon hade jag tänkt att gå ut och gå en sväng innan jag åker in till Gusten en sväng.
Natti!


Travdag

Oj är nog det ända man kan säga just nu. Har sovit sen kl.17
Men det var jag välförtjänt!


Åkte till travet runt 12. Stanade på Statiol där pappa tanka min bil + en franchhotdog fick jag.Snygga bliar som jag antar kom från Elmia.. Vidare till travet. Stanna på hästägarparkerningen sprang över till Ida vid pubiksidan med korven i handen, folk kolla konstigt på mig men jag var ju hungrig!
Helt underbart väder var det. Och ni som inte fattar var det är för nöje med att vara på trav måste nog själva uppleva det för att förstå. Det är mycket gläde och mycket tårar. Det finns ingen bättre känsla än när ens häst vinner eller när man vinner när man har spelat.
Idag tippa Ida och jag bara V.5:an men det gick inget bra. Man måste ha fem rätt av fem lopp. Men några hästar fick vi in! Vi har en rolig tacktik när vi spelar, vi kollar dom senaste resultaten men spelar oftast på hästens namn eller på kusken. OCH IDA VET DU VEM JAG TRÄFFA NÄR JAG GICK ÖVER TILL STALLBACKEN, INNAN VI SKULLE ÅKA HEM?
Jooo, Självaste Björn Goop själv. Men ida vet fortfarande inte hur han ser ut. Ida är mer en Åke Svanseht tjej!

Lyckan var även stor idag när Familjen. Karlssons andelshäst  Conrads Unn starta för första gången och vann! Hon har kört ett provlopp + kval. Och idag körde Jennifer Tillmar, och det gjorde hon bra, Hästen gick upp i ledning efter första böjjen. Höll ledningen till sista böj, med då kommer en och svarar och Unn fattar inte riktigt men han fela (galopper) och då springer Unn på igen och rycker. Och först i mål



Idas och min V.5:a


Unn som går i mål


Stolta hästägare!
Anki och Ida




Söndag

Nu är det dags för trav!

Igår blev det påskmiddag med Familjen + Moster + Ida.
Drog sedan in till stan och chilla när dom andra drack, jag har inte druckit en ända droppe alkohol den här helgen. Känns bra, men det var svårt i går. Men eftersom jag körde så blev det absolut inget!

Nu ska jag som sagt åka och vinna lite pengar!
Ida ringde kl.10 och fråga om jag skulle med. Var inte sugen alls då. Men åker med pappa nu!

Vårdagar

Igår börja Ida och jag med att kolla på lite SATC, sen efter lunchen så fråga pappa om vi kunde hjälpa honom att sätta staket. Så jag spände taggtråd, pappa spika mälor och Ida trassla tråd. Ida körde även traktor för första gången. Duktig var hon.
Fast jag är mycket bättre. Vi åkte hem en sväng till Godegård, där vi fick påskägg och kvällsmat!

På kvällen var det bara chill.  Vi satt och åt chips och kollade på film med kim, robban, danne, erik och tobbe. Trevligt trevligt. Vi är inte så speciellt snälla mot varandra, det ända vi gör är att sitta och dryga oss mot varandra
Runt 12 drog vi in till stan för att checka Harrys med det var helt dött och feting kön till Hugos så vi bestämde oss för att åka hem och kolla på SATC i stället.  

Idag blir det nog påskmiddag med Familjen + Moster. Sen ikväll blir det kanske Martin:)
Det är ju underbart väder! Och här sitter jag inne...
men jag städar faktist mitt rum, jag fattar inte hur man kan stöka ner så mycket! På bara några dagar....
Suck! Förresten har jag deklarerat idag. Och jag blev fan glad! Får tillbaks 7100 kr på skatten. Kan det blir en bättre påskafton?:D Men pengarna får jag ju i sommar men ändå!



En sommarpose i skänninge


Ida är lite barnslig


Jag posa?


Påskägg! Fint väder var det i godegård!

Lan-Sofia

Vilken slapp dag!
Vakna runt 11 efter att ha varit på lan med pojkarna. Satte på SATC det första jag gjorde.
Ida kom med Wook runt 1 så låg vi i sängen och kolla. Gick upp vid halv 6 och gjorde oss i ordning. För halv 7 skulle vi skjutsa Mamma till skänninge för hon skulle på tjejkväll.
Nu sitter vi i åter på bergsätter där pojkarna lanar. Fett slappt och jävligt roligt!
Blir nog att vara här ett tag, men vad ska man annars göra?

Färjestad SM Guld - 09

SM GULD ! fin fint är de!

Grattis Jörgen Jönsson(21), fin avslutning på din karriär.




Sign: Leffesh

Lan

Sitter just nu på lan med 6 svettiga män!
Jag är mobbad som vanligt men det är roligt som tur är!
Hockeyn är på och Färjestad leder men Hv är snart på G!
Kim är taggad som fan, han är sugen på ett SM-guld!


Vi hörs!

Att bo på landet!

Förut idag var jag jätte iriterad på att kossorna skrek så jälva mycket.  Runt halv 16 åkte jag och Ida in till stan en sväng, till ComfortZone idas pappas företag. Jag var väl hemma runt halv 17. Jag såg du kossan som satt fast.
Jag dog nästan, erkänn det är ju roligt. Men hon var livrädd och jag lika så. Ringde pappa och fråga vad jag skulle göra.
men han är utan för Österstad och jobbar. Så jag ringde Bror så han kom. Så nu har vi precis lagat väggen. Och jag har skrämt korna. Alltid lika roligt ;) Dom blir så jälva rädda!



Stackarskossan!


Bror Henrik!

Sommar!





Dags för lite sommar va? Med lite dunka dunkalåtar ;) glida i bilen.
Ohh! jag saknar sommaren 2008 den kommer vara svårslagen!


Jag har en tavla som inte du har!


Tack Pinke förresten för tavlan:)


SNYGG VA!

Glass i Borenshult


Idag och jag har varit och ätit årets första mjukglass i Borenshult :)


Mums!


Glassdags!

Nu ska bästis och jag åka till Borenshult och äta glass:)


Sofia visar hur det går till att tvätta en bil!



Haha jaa vad ska man säga, jag lite knäpp i bland ;)

Gårdagen!

Igår var Ida, jag och Anki i Borensberg hos Veterinären och kastrera Pipen och Måns.
Det blev frukost på Bk vid elva. Vidare hem till Godegård och lämna katterna. Fixa oss och drog sedan in till stan igen för en fika på Hugos. När vi kom hem till mig börja vi tvätta bilarna runt 19 vi var klara runt halv nio och börja då laga middag vi var så duktiga vuxenpoäng till oss!


Tom "Bullen" Svedin var med och fika



Våra rallybilar


Jag i egen hög person med högtryckstvätten!


Här ska det tvättas!


Hon satt mest och kolla på!


Helgen!

Och så har det varit helg och jag har varit dålig på att blogga.

Fredag:
Var det 20-fest för Vadstena folket. Blev lite förfest och sedan vidare till Magget. Kvällen var väl bra, ärligt så minns jag inte alls mycket. Träffa massa trevliga tjejer, faktist! Det märks att jag var lite för onykter då jag skulle lägga in Cornelias nummer jag vet inte riktigt hur jag fick till det men Crolia blev min stavning! HAHA.
Ledström har även förklarat för mig varför jag har haft så ont i ryggen! Jag lovar jag skulle döda nån för så ont har jag haft, svullen som fan. Jag minns själv att jag tappa tändaren och skulle ta upp den men ramla bakåt. Och då hade jag tydligen varit nära att skalla Henke mellan benen HA! Jaa så kan det gå! Som "tur" var träffa jag stacketet med min rygg i stället.. Osse säger även att jag har kastat min mobil rakt i asfalten men jag vet själv att jag tappa den. Däcka i sängen med kläder och att på.

Lördag:
Var hemma runt 11, åkte direkt till stallet och kolla när Pernilla och Bollta träna. Träffa massor folk. Härligt var det. Kom på hur mycket jag saknar hästandet! Träffa även Magda som åker i morgon till Cypern och ska jobba. Läskigt tycker jag:P
Sen åkte jag hem och sov! Sen ringde Martwin och väkte mig runt 16. Så jag tvinga Ida att komma för jag våga inte köra, medtanke på att jag vakna onykter. Så vi åkte och hämta Martin och sedan Andre. Vi tog en pizza på Napoli och drog sedan för lite fest hos Viktor.
Jag log mest i soffan och halv sov. Dom andra körde ölspelet med jägershotar. Vilket vi alla vet kan sluta illa ;)
Efter mycket om och men så åkte vi till stan, Hallen. Det var inte så jätte roligt... Tur man hade trevligt sällskap alla fall:)
Drog hem runt halv 1 när Martin och Andre ville hem.

Söndag:
Var en lugn dag, blev lite biomys med Ida. Vi såg En shopaholics bekännelse.
Det var faktist bra, en sån där riktigt tjej film som jag och min flickvän tycker om;)
Efter Linköping åkte vi hem till godegård!

Fredag igen...

Dags att åka till staden och fixa min klocka då jag inte har varit jätte duktig!
Ikväll blir det 20-årsfest i Vadstena. Dags och tagga ska vara där redan runt 5
men nu hoppas jag pappa kommer snart för jag är hungrig!

Bonnunge!


Idag var det bara att ta på sig arbetsbyxorna igen...


För pappa skulle dra upp stolpar på vallen, så jag fick köra traktorn!


Hemma på min gård!

Vem var det som ringde?!

Jag har ju glömt!

GRATTIS EMMA TILL KÖRKORTET :D
Grattis även till Martin som klara teorin,Grattis till Robert som klara teorin idag och fick sitt körtkort! Grattis även till Kenny som klara körkortet!
SÅ GRATTIS, och ni se upp i trafiken tre galningar har fått körkort;)


Jag är lite fundersam över ett telefonsamtal jag fick idag...
Det ringer med doltnummer så jag svarar

Jag: AA hej det är sofia
Nån: Du brukar rida va?
Jag: Öhh va?
Nån: Du gillar att rida va?
Jag: Öhh jaa?
Nån: Du kan få rida mig.

I ren ilska, och lite små chock så där så la jag bara på!
Sen efteråt så blev jag arg, och även arg på mig själv. Jag kunde lika bra fortsatt pratat och fått reda på vem det var! Men jag tycker inte om sånt där! Men det slog mig att det är första april idag. Det kan ju vara nån som driver med mig, eftersom denne sugne man inte ringde upp igen så var han väl inte så jätte sugen?
Grejjen var att det lät som Simon, men han satt bredvid mig så det var inte han...
Jag undrar nu vem det var som ringde!!! Om du vågar kan du ju ringa igen! Så kan du får testa och rida om du nu är så sugen, jag har ett antal hästar så ska vi nog se att du inte är så katig!


Jag måste ha feber!

Jag tror jag har lite feber, för jag har städat bilen i två timmar och sedan ge mig in på att städa rummet.
Men ajja nu har jag gjort det alla fall.


Jag städa rummet när jag ändå var igång





I måndags var ju jag och Ida på trav!
Det är viktigt att man har ett program..


En pose blev det på stallbacken



i första loppet hände i olycka och hästen sprang själv i säkert 10 min!
men inget allvarligt hände som tur var:)



Sen hängde vi lite på VIP-läktaren;)
Det är skönt när man kan vara överallt på travet.
Ibland i Stures stall, och bland där allt folk är vid publiksidan
och så klar när man kan gå upp på hästägarläktaren så man ser som bäst.





Storstädning av min förd!


jag tog på mig mina röda jobbarbyxor


det är bra att köra på folk i bland dom lämnar kvar saker!


Nytvättad och helstädad!

Det är vår!




RSS 2.0